“Understand deeply what it is you are, so that you are deeply aware of what you are not.”
Ra Uru Hu

Coaching | Human Design

Human Design is een hele gave tool om letterlijk je ziel en zaligheid op papier te zien. Het brengt je inzicht zodat er meer innerlijke rust en acceptatie ontstaat om jezelf te mogen zijn. Voorbij al die plaatjes, kaders en conditioneringen. Je mag dat allemaal loslaten en leven vanuit wie jij bent. Een feest der (h)erkenning. Wat als jij gewoon mag zijn wie je bent, wie je altijd al bent geweest? Wat valt er dan van je schouders? Als jij op papier hebt staan en ervaart: zo ben ik dus gewoon! Er is niks raars aan mij of er is niks mis met mij. Hoe bevrijdend is dat? Free yourself! Do what lights you up!

Wat is Human Design?

Human Design® is een krachtige methode om jezelf beter te leren kennen en om inzicht te krijgen in hoe jij je leven kunt leiden op een manier die daarbij aansluit en gezond is voor jou, zodat je gaat leren begrijpen waarom jij bent wie jij bent en doet zoals je doet.

Elk mens heeft een unieke blauwdruk waarmee je geboren bent en vaak zijn we daarvan vervreemd. Het is de weg terug naar jezelf.

Wanneer je ontdekt dat Human Design een diepe ondersteuning biedt op je reis terug naar huis, begint het leven binnen te stromen op magische manieren. Terug naar jouw waarheid. Naar jouw kern. Naar jouw authenticiteit. Het is de weg naar een lichter, moeitelozer en gelukkiger leven waarin je voldoening en succes ervaart!

Oorsprong Human Design

Human Design is een relatief jong systeem en is ontstaan in 1987 toen Robert Alan Krakower (Ra Uru Hu) op Ibiza een ontmoeting kreeg met ‘the voice’. Het Human Design-systeem is blijvend in ontwikkeling en wordt wereldwijd als succesvol systeem voor zelfkennis onderwezen en toegepast. Bijzonder hè, dat Human Design is ontstaan door channeling!

Human Design is gebaseerd op een combinatie van verschillende esoterische en reguliere wetenschappen: de astrologie, de Chinese I Ching, de Joodse Kabbala, de Vedische chakraleer, astronomie, kwantummechanica, biochemie en de genetica. That’s a lot! Aan de hand van je exacte geboortemoment wordt je persoonlijke design berekend en uitgelegd in de Human Design-chart. Jouw chart geeft jouw blauwdruk weer. Je leert je ware natuur kennen, zodat je vanuit jouw essentie kan (gaan) leven.

Een soort personal guide voor jezelf en voor het leven hier op aarde. Jouw formule tot succes om de beste versie van jezelf te kunnen zijn en een perfecte ondersteuning op jouw reis. En hoewel Human Design best complex en uitgebreid is, probeer ik het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken.

Wat is human design

Wat houdt een Human Design Reading in?

Aan de hand van jouw persoonlijke gegevens, lees ik jouw blauwdruk en maak ik your personal guide, oftwel een ‘boekwerk’ van ruim 30 pagina’s met alle informatie over wie jij in essentie en energetisch bent. Dit persoonlijke boekwerk ontvang je per post. Twee of drie weken later plannen we een (online) sessie in zodat we alles kunnen doornemen en ook om je tools en handvatten te geven.

Human Design maakt onderdeel uit van alle pakketten die ik aanbied en vormt daarmee het startpunt van elk traject (m.u.v. de re-integratie trajecten). Op deze manier mag jij weer her-inneren wie jij ook alweer bent en weet ik hoe ik je het beste kan ondersteunen gedurende het traject én waar mogelijk blokkades of trauma’s zitten die in het licht gezet mogen worden!

Ben je nieuwsgierig geworden?