Aanbod & prijzen

Can’t wait to dive and shine? Aan de slag!

Aanbod – Investeer in jezelf!

GAME CHANGER PAKKET
€ 1.795,- incl. btw

Loop jij steeds tegen dezelfde dingen aan? Blijf je dwalen in gedachten? Voel jij je snel getriggerd? Emotioneel? Moe? Overprikkeld? Is er sprake van ‘oud zeer’? Dan is dit hét traject om door een wasstraatje te gaan!

Het ‘Game Changer’ pakket is een uitdagend traject dat bestaat uit psychologie, zelfreflectie en bezinning om jouw spelregels te herschrijven! Als jij het ‘spel’ kan doorzien, dan kun jij het ook anders spelen! Van binnen, naar buiten..

Dit traject omvat traumaverwerking, schaduwwerk, innerlijk kindwerk, werken met delen, regressie, het opschonen van voorouderlijke lijnen en celgeheugen, Human Design en vooral zakken in dat lijf en héél véél voelen. Een diepgaand traject waarbij we werken op alle lagen: op zowel mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.

Samen gaan we aan de slag in een tijdsbestek van circa 5 maanden, zodat er ook ruimte is om alles te integreren. Er vinden 1 online en 5 fysieke sessies plaats zodat jij alle ballast kan loslaten en letterlijk en figuurlijk lichter door het leven kan gaan!

RE-CLAIM YOUR POWER!


Inhoud

Gratis en vrijblijvende online kennismaking á 45 minuten

Uitgebreid intakeformulier + bespreking (bij 1e sessie)

Het Magistrale starterspakket

Your personal guide! Jouw persoonlijke Human Design profiel, uitgewerkt tot een gepersonaliseerd boekwerk van ruim 30 pagina’s die je per post ontvangt

1x online Human Design basis reading + uitleg over wie jij bent á 1,5 uur

5 sessies bij mij in de praktijk:
 • 4x IEMT/NEI sessie á 1,5 uur per keer
 • Afsluitsessie met keuze uit: Body Remembers Trauma Therapy incl. ademwerk (TRB), Soul Retrieval of Rebirthing á 3 uur

Elke sessie heeft een voor- en nabespreking

Elke sessie wordt afgesloten met een magische kaartlegging

Tussentijdse ondersteunende opdrachten, oefeningen, ademhaling, meditaties en/of visualisaties afgestemd op jouw proces

Ondersteuning via whatsapp

3 maanden nazorg

Na afronding van dit traject is het mogelijk om een losse (APK) sessie te boeken!

BREAKING THE CIRCLE PAKKET
Speciaal voor de ondernemer
€ 2.050,- excl. btw

Blijf je steeds in cirkeltjes draaien? Houden patronen, overtuigingen en emoties je tegen om schaamteloos jezelf te kunnen zijn? Om voluit te leven én te ondernemen? Welke impact wil jij maken als ondernemer en welke obstakels staan in de weg?

Het ‘Breaking the Circle’ pakket is een intensief traject dat bestaat uit psychologische dieptewerk, zelfreflectie en bezinning om jouw licht (weer) te laten schijnen! Walk your talk!

Dit traject omvat traumaverwerking, schaduwwerk, innerlijk kindwerk, werken met delen, regressie, het opschonen van voorouderlijke lijnen, Human Design en vooral zakken in dat lijf en héél véél voelen. Een diepgaand traject waarbij we werken op alle lagen: op zowel mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.

Samen gaan we aan de slag in een tijdsbestek van circa 9 maanden, zodat er ook ruimte is om alles te integreren. Er vinden 2 online en 5 fysieke sessies plaats zodat jij weer weet én voelt wat jij hier te doen hebt & niets jou meer tegen houdt!

SHINE BRIGHT!


Inhoud

Gratis en vrijblijvende online kennismaking á 1 uur

Uitgebreid intakeformulier + bespreking (bij 1e sessie)

Het Magistrale starterspakket

Jouw persoonlijke Human Design profiel, uitgewerkt in een boekwerk van ruim 30 pagina’s die je per post ontvangt

2x online Human Design reading + uitleg over wie jij bent en wat jij hier te doen hebt á 1,5 uur

5 sessies bij mij in de praktijk:
 • 3x IEMT/NEI sessie á 1,5 uur per keer
 • 1x Emotional Trauma Release incl. ademwerk á 3 uur
 • Afsluitsessie met keuze uit: Rebirthing, Soul Retrieval of Transformational Cupping á 3 uur

Elke sessie heeft een voor- en nabespreking

Elke sessie wordt afgesloten met een magische kaartlegging

Tussentijdse ondersteunende opdrachten, oefeningen, ademhaling, meditaties en/of visualisaties afgestemd op jouw proces

Ondersteuning via whatsapp en voxer

3 maanden nazorg

Na afronding van dit traject is het mogelijk om een losse (APK) sessie te boeken!

STRESSLESS PAKKET
Speciaal voor de werkgever
€ 2.250,- excl. btw

Voel jij je gestresst? Moe, futloos, prikkelbaar, somber? Heb jij het gevoel dat je altijd ‘AAN’ staat en heb je het gevoel dat je vastloopt omdat de balans tussen privé BV en werk BV ver te zoeken is? Is ontspanning lastig voor je?

De maatschappelijke druk is groter dan ooit. Het verzuim en uitvalpercentage ook! We hebben het druk op de werkvloer, als ondernemer, ZZP’er, als partner, ouder, vriend(in) en verwachten nogal wat van onszelf en anderen.

Het ‘Stressless’ pakket is een intensief traject dat bestaat uit psychologie, zelfreflectie en bezinning om te leren loslaten. Want zodra jij kan loslaten, kun je ook weer tot jezelf komen.

Samen gaan we aan de slag in een tijdsbestek van circa 4 maanden, zodat er ook ruimte ontstaat om tot jezelf te komen. Er vinden 5 fysieke sessies plaats zodat jij weer herinnert wat jouw doel is en welke rol jij mag innemen!

BREATH IN, BREATH OUT!


Inhoud

Gratis en vrijblijvende online kennismaking á 1 uur

Uitgebreid intakeformulier + bespreking (bij 1e sessie)

Het Magistrale zakelijke starterspakket

5 sessies bij mij in de praktijk:
 • 2x Coachsessie á 2 uur per keer
 • 1x Levensloopsessie á 2 uur
 • 2x IEMT sessies á 2 uur per keer
 • Afrondend gesprek + plan van aanpak

Elke sessie heeft een voor- en nabespreking

Ondersteunend online platform voor het afnemen van online assessments op het gebied van persoonlijkheid, vaardigheden en competenties

Werkmap met tussentijdse ondersteunende opdrachten, oefeningen en lichaamsgerichte ontspanningsoefeningen afgestemd op jouw proces (maatwerk)

Ondersteuning via whatsapp

3 maanden nazorg

Na afronding van dit traject is het mogelijk om het traject te verlengen, over te stappen naar een ander pakket of voor het boeken van een losse APK-sessie!

RE-INTEGRATIE UWV

Zit je al enige tijd thuis zonder werk? Door een ontslag procedure, persoonlijke omstandigheden, een veranderde gezinssituatie? Door je gezondheid of (vage) lichamelijke klachten? Is er sprake van een burn-out of bore-out?

In het alledaagse leven en het mens-ZIJN krijgen we te maken met allerlei verschillende situaties.
Je wilt wel werken, maar.. waar start je dan je zoektocht? En hoe?

Al meer dan 3 jaar begeleid ik re-integratie trajecten in samenwerking met Career & Live B.V. & Career & Kids B.V.

Dit betreffen re-integratie trajecten die verlopen via het UWV. De trajecten worden tevens aangevraagd door het UWV, conform vaste afspraken en tarieven van het UWV.

Het gaat om de volgende trajecten:

 • Modulair
 • Werkfit
 • Naar Werk

De trajecten duren minimaal 5 maanden tot maximaal 18 maanden.

Met een achtergrond in de arbeidsbemiddeling en sales heb ik veel vlieguren gemaakt als loopbaanbegeleider en jobcoach. Als therapeut en coach komt alles samen in deze trajecten. Noem het talentontwikkeling!

Wanneer een traject wordt aangemeld via het UWV vindt er altijd een kennismakingsgesprek plaats om af te stemmen waar jouw (hulp)vraag en behoefte ligt én nog belangrijker, of er sprake is van een klik! Een veilige omgeving is zó belangrijk om te kunnen herstellen en om te kunnen groeien.

Meer informatie over de re-integratie trajecten vanuit het UWV vindt je hier. Voor de overige zakelijke re-integratie trajecten klik hier.