Traject op maat

GAME CHANGER PAKKET

Loop jij steeds tegen dezelfde dingen aan? Blijf je dwalen in gedachten? Voel jij je snel getriggerd? Emotioneel? Moe? Overprikkeld? Is er sprake van ‘oud zeer’? Dan is dit hét traject om door een wasstraatje te gaan!

Het ‘Game Changer’ pakket is een uitdagend traject dat bestaat uit psychologie, zelfreflectie en bezinning om jouw spelregels te herschrijven! Als jij het ‘spel’ kan doorzien, dan kun jij het ook anders spelen! Van binnen, naar buiten..

Dit traject omvat traumaverwerking, schaduwwerk, innerlijk kindwerk, werken met delen, regressie, het opschonen van voorouderlijke lijnen en celgeheugen en.. vooral zakken in dat lijf en héél véél voelen. Een diepgaand traject waarbij we werken op alle lagen: op zowel mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.

Samen gaan we aan de slag in een tijdsbestek van ongeveer 7 maanden, zodat er ook ruimte is om alles te integreren. Er vinden 1 online (intake) en 8 fysieke sessies plaats, zodat jij alle ballast kan loslaten en letterlijk en figuurlijk lichter door het leven kan gaan!

RE-CLAIM YOUR POWER!


Inhoud

Gratis en vrijblijvende online kennismaking á 60 minuten

Uitgebreid intakeformulier + bespreking (bij 1e sessie)

Het Magistrale starterspakket incl. your personal guide!

De kracht van 8!

Acht fysieke ‘all in the mix’ sessies van 90 tot 120 minuten per keer in de praktijk:

  • o.a. IEMT, NEI, Body Remembers Trauma Therapy, Ademwerk, Cupping
  • De laatste afsluitsessie is een verrassing!

Elke sessie heeft een voor- en nabespreking

Elke sessie wordt afgesloten met een magische kaartlegging

Tussentijdse ondersteunende opdrachten, oefeningen, ademhaling, meditaties en/of visualisaties afgestemd op jouw proces

Persoonlijke aandacht en de mogelijkheid om tussendoor te sparren

Onbeperkt lenen van mijn boeken uit de bibliotheek in de praktijk

3 maanden nazorg & ondersteuning

Na afronding van dit traject is het mogelijk om losse (APK) sessies te boeken met korting of om in een vervolgtraject te stappen!

INVESTERING

Informeer geheel vrijblijvend naar de prijs voor dit uitgebreide
all-included traject. Betaling kan in overleg ook in termijnen. Daarnaast zijn er vaak ook mogelijkheden via de werkgever.

RE-INTEGRATIE UWV & ZAKELIJK

Zit je al enige tijd thuis zonder werk? Door een ontslag procedure, persoonlijke omstandigheden, een veranderde gezinssituatie? Door je gezondheid of (vage) lichamelijke klachten? Is er sprake van een burn-out of bore-out?

In het alledaagse leven en het mens-ZIJN krijgen we te maken met allerlei verschillende situaties. Je wilt wel werken, maar.. waar start je dan jouw zoektocht? En hoe?

Met een achtergrond in de arbeidsbemiddeling en sales heb ik veel vlieguren gemaakt als loopbaanbegeleider en jobcoach. Als therapeut en coach komt alles samen in deze trajecten. Noem het talentontwikkeling!

Al meer dan 3 jaar begeleid ik daarom re-integratie trajecten in samenwerking met Career & Live B.V. & Career & Kids B.V.

Dit betreffen re-integratie trajecten die verlopen via het UWV. De trajecten worden tevens aangevraagd door het UWV, conform vaste afspraken en tarieven van het UWV.

Het gaat om de volgende trajecten:

  • Modulair
  • Werkfit
  • Naar Werk

De trajecten duren minimaal 5 maanden tot maximaal 18 maanden.

Wanneer een traject wordt aangemeld via het UWV vindt er altijd een kennismakingsgesprek plaats om af te stemmen waar jouw (hulp)vraag en behoefte ligt én nog belangrijker, of er sprake is van een klik! Een veilige omgeving is zó belangrijk om te kunnen herstellen en om te kunnen groeien als persoon.

Meer informatie over de re-integratie trajecten vanuit het UWV vindt je hier.

Daarnaast werk ik ook regelmatig samen met opdrachtgevers uit het bedrijfsleven en behoren ook zakelijke trajecten op maat, coaching-on-the-job, incompany trainingen en/of re-integratie trajecten tot de mogelijkheden.

Voor de zakelijke coach- en re-integratie trajecten klik hier.