REVIEWS

Een bijzondere reis in mijzelf!

november 21, 2023

Ik heb het traject als heel fijn ervaren! Als ik nu terug kijk naar hoe ik 5 maanden geleden binnen wandelde, dan is het een wereld van verschil. In eerste instantie zocht ik hulp omdat ik mijn angst ‘de baas’ wilde worden, maar het was zovéél meer en wat er allemaal uitkwam.. heel bijzonder! Ik voel me zoveel bewuster van mijzelf. Waarom ik ben wie ik ben, doe zoals ik doe en wat mijn patronen zijn. Het is nog nooit zo helder voor mijzelf geweest. En ik besef me ook, het is een continue proces wat ik steeds weer opnieuw in de praktijk mag brengen voor mezelf. Niemand anders gaat en kan dat doen. Mijn onrust en paniekaanvallen zijn sterk afgenomen en nu kan ik al aanvoelen wanneer ik onrustig wordt (eerst voelde ik überhaupt niets) en heeft Esther me een aantal tools en oefeningen geleerd wat ik doe en wat helpt. Als ik dit allemaal eerder wist of had geleerd, dan had het me een paar jaar aan andere therapieën gescheeld. Dankjewel Esther! Ik ervaar je als een heel fijn persoon. Ik voelde me direct veilig en vertrouwd, kon mezelf steeds beter openen omdat jij zo open bent en ik hoefde niet op te letten hoe ik iets zei en/of ik het wel ‘goed’ deed. Bevrijdend!

Petra

mijn behandeling bij Esther

november 21, 2023

Mijn eerste behandeling heb ik bij Esther gehad in haar mooie praktijkruimte. het voelde al meteen vertrouwd bij binnenkomst. momenteel ben ik ernstig ziek ( kanker) en samen proberen we de onderliggende stukken op energetisch niveau aan te pakken. Ze liet mij via een schuddebol zien wat trauma’s en emoties in ons lijf teweeg kunnen brengen. En ook hoe we dit kunnen oplossen.

Dit hebben we met iemt therapie gedaan. het was bijzonder wat ik voelde in mijn lijf aan pijnstukken en vooral daarna hoe het weg ging toen we bepaalde thema’s aanpakte. Het trok letterlijk weg uit mijn lichaam.

ik ging opgeruimd en opgelucht naar huis met een goed gevoel met weer een stukje aangepakt op weg naar genezing. en binnenkort ga ik zeker weer terugkomen.

Rianne