INTERVIEW | Tijd heelt niet alle wonden

De eerste post van het nieuwe jaar! De sabbactical is weer voorbij en wat heeft de tijd & ruimte nemen goed gedaan! Niet alleen voor mijzelf, maar ook voor mijn bedrijf én omgeving.

Ik heb echt ervaren dat afstand nemen van het werken in de praktijk, vooral héél véél ruimte gaf aan nieuwe ideeën, andere werk vormen, zienswijze, nog meer dat verlangen voelen wat je hier écht te doen hebt, welke richting je op wil en kan and so on..

Kortom, het bracht mij dichterbij. In elk geval bij mijzelf, mijn waarden en visie. En hopelijk mag ik jou dit jaar óók weer raken, inspireren of triggeren.. 😉

En zoals ik al aangaf, ik heb – óók stilgezeten en gelummeld – op de achtergrond best veel gedaan. Afgelopen december werd ik geïnterviewd door Yara van @balansportaal waar ik nu alweer een jaar mee samenwerk én waarbij ik een hele mooie persoonlijke reis mocht begeleiden.

Het zakelijke interview werd ineens heel persoonlijk, een logisch oorzaak-gevolg verhaal van wie ik ben en waarom ik doe wat ik doe.

Voor mij zijn die twee werelden niet afgescheiden. Ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het één kan bestaan naast het ander. Het is ÉN-ÉN. Of ten opzichte van. Het is maar hoe en met welke bril JIJ de wereld in kijkt. Alles draait tenslotte om perceptie.

Perceptie kan redelijk vertroebeld raken door onverwerkte shit uit het verleden. Of dat nou van jezelf is, overgeërfde delen van ouders of voorouders.. Het is aan jou om er iets mee te doen! ⭐️

“I am not what happened to me, I am what I choose to become”.⭐️

Nieuwsgierig naar het interview? Lees het hier.

#bewustwording #trauma #traumaverwerking #patronen #conditioneringen #triggers #IEMT #NEI #BRTT #TRB #regressie #familielijnen #reincarnatie #voorouders #healing #psychologie #spiritualiteit #energie #celgeheugen #bliss #lichaamsbewustzijn #ruimjeshitop #freeyoursel

Vorig bericht
Nieuw in de praktijk: NEI therapie
Volgend bericht
Gratis online trauma conference

Meer lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan