Schaduwwerk: Innerlijk Kindwerk uitgelegd

Schaduwwerk brengt je op een heel ander en verdiepend niveau, wanneer je je realiseert én committeert om aan de slag te gaan met jouw innerlijke kind. “Innerlijk Kindwerk” betekent dat je je Moeder én Vader wonden onder ogen mag komen waarvan je je niet eens bewust was, of waarvan je het zogenaamd ‘was vergeten’.

Innerlijk Kindwerk

Innerlijk Kindwerk is soms een ingewikkeld en overweldigend proces van ontdekken hoe wonden, patronen en gedragingen van jouw (uiterlijke en innerlijke) moeder en vader je (tot op heden) blijven vormen in dit leven. Je kunt dit proces niet omzeilen.

Nope. Helaas. Wonden dienen te genezen. Pijn wil gevoeld, gehoord, gezien en geheel worden. Voor jezelf, voor jouw huidige familielijn, jouw voorgaande familielijnen, jouw toekomstige familielijn en alle collectieven en dimensies (in alle richtingen van tijd).

SHOW UP

Dus sta het donker toe en zie wat er verscholen ligt. Allow the shadow and S.H.O.W. U.P. (voor jezelf).

Nieuwsgierig geworden? Getriggerd misschien? Cirkel je door emoties en patronen? Ben je er klaar voor om hiermee aan de slag te gaan? Stuur vrijblijvend je vraag en ik kom er graag bij je op terug!

Vorig bericht
Wat is het verschil tussen emotie en gevoel?
Volgend bericht
Werken met IEMT therapie

Meer lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan