De 2-daagse opleiding ‘Licht & Donker’ – een verdiepende reis met het kaartendeck

Zoals jullie weten hebben we afgelopen november 2023 het kaartendeck ‘Licht & Donker’ gelanceerd. Een masterpiece en een stukje levenswerk van Esther & Nathalie waarin alles samenkwam: persoonlijke ontwikkeling, psychologie, spiritualiteit, bewustzijn, traumawerk en kunst. Het kaartendeck is veel méér dan alleen maar een kaartendeck. Voor ons is het een ‘zelfhulptool’ om mensen te mogen raken, te informeren en te inspireren om zelf in beweging te komen. Je bent immers je eigen sleutel tot zelfbevrijding. Een uitnodiging om voorwaarts te blijven bewegen, jezelf te blijven uitdagen én een beetje te stretchen…

Het zijn drukke maanden geweest na de lancering en het deck is succesvol ontvangen. Mede dankzij jullie, waarvoor onze dank! Het is bijna onwerkelijk hoe de bestellingen blijven binnen stromen en we zijn trots op het feit dat onze eerste druk bijna is uitverkocht. Daarnaast is het kaartendeck niet alleen verkrijgbaar in onze eigen webshop www.kaartendecklichtendonker.nl, maar zijn we ook een aantal verkooppunten rijker.

Momenteel kijken we uit naar een tweede druk en een mogelijke vertaling in het Engels en Spaans zodat we ook internationaal kunnen voortbewegen.

Zo zie je maar, van het één kom je in het ander en zo beweegt alles mee met de stroming van het leven. Naast alle fantastische recensies en hartverwarmende reacties, hebben we ook interessante vragen ontvangen!

Want hoe zet je het kaartendeck in? Wat zijn de verschillende mogelijkheden? Welke kennis pas je toe? Welke vaardigheden heb je nodig? Hoe vertaal je moeilijke, complexe zaken naar een alledaagse aanpak? En zo ontstond het idee om een 2-daagse opleiding vorm te geven.

DE 2-DAAGSE OPLEIDING ‘LICHT & DONKER’

De opleiding is een verdieping in het gebruik en de toepasbaarheid van het kaartendeck. We nemen je mee in onze visie, duiken in op de theoretische achtergrond van alle thematieken en gaan uitgebreid in op het werken met trauma. Ook geven we handvaten en tools, opdrachten en oefeningen om direct in de praktijk toe te kunnen passen.

Voor wie?

Speciaal voor de professional in het werkveld, zowel starter als gevorderd. Voorwaarde is dat je al in het bezit bent van het kaartendeck Licht & Donker en bij voorkeur dat je hier al enigszins mee hebt gewerkt.

Wat kun je verwachten en wat ga je leren?

  • It’s all-in the mix. Twee dagen even volledige focus op jezelf waarbij theorie en praktijk zich afwisselen. Kennis en praktijkervaring is key, dus eerst zelf ondergaan voordat je het toepast in de praktijk!
  • Je ontvangt achtergrondinformatie & theorie over trauma, soorten en werking in lichaam & geest.
  • We gaan actief aan de slag met het upgraden van jouw coachingsvaardigheden & leert diverse methodieken om meer diepgang te creëren tijdens sessies.
  • Daarnaast ontvang je ook praktische handvaten en tools om in te zetten in de dagelijkse praktijk.
  • Je ontvangt het unieke eigen werkboek ‘Licht & Donker’. Een speciaal samengesteld werkboek met oefeningen en opdrachten per kaart.
  • Je gaat naar huis met jouw eigen zielskaart en boodschap.
  • Na afloop ontvang je nog extra ondersteunende opdrachten, oefeningen, boeken-, film- en podcast tips voor verdere zelfstudie en integratie.
  • Nazorg. Heb je na afloop vragen, loop je ergens tegenaan of wil je iets delen? Ook dan zijn we er! We staan 3 maanden na afloop van de opleiding voor je klaar.
  • Bij afronding van de 2-daagse ontvang je een deelnamecertificaat.

Wie, wat, hoe, waar, investering?

Vrijdag 19 & zaterdag 20 april van 10:00 tot 17:00 uur. Op een unieke locatie in de Brabantse bossen, geheel verzorgd en inclusief lesmateriaal, werkboek, lunch, drinken en versnaperingen. Parkeren is gratis en overnachten is mogelijk op deze locatie tegen meerprijs (informeer zelf naar de mogelijkheden). De investering bedraagt €599,- excl btw. Adres: Klooster Nieuwkerk, Goirle.

De inschrijving is nu geopend en er is beperkte plek. Ben je erbij?

Inschrijven kan via mailadres: contact@kaartendecklichtendonker.nl

Dank voor het lezen en jullie support.

Zien we je dan?

Liefs Nathalie & Esther

👉 Wil je je inschrijven voor de opleiding of wil je meer info ontvangen? Neem dan contact op!

👉 Nieuwsgierig naar het kaartendeck Licht & Donker, bewegen door alle lagen heen naar bewustwording, heling & groei? Informatie over het kaartendeck tref je hier: www.kaartendecklichtendonker.nl

👉 Wil je ook een verkooppunt worden? Stuur een mail naar contact@kaartendecklichtendonker.nl.

Vorig bericht
Koopverslaving

Meer lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan