Start pre-ordering kaartendeck Licht & Donker | Dreams come true!

Het is januari 2023. Ik loop in de supermarkt en in mijn rechter ooghoek zie ik een bijzondere verschijning lopen, het is Nathalie. We raken aan de praat, er was direct (h)erkenning – die zogenaamde ‘klik’ – en we wisselden gegevens uit. Alles is precies zoals het moet zijn, blijkt maar weer. Nathalie maakt prachtige tekeningen o.a. in zwart-wit en zijn ontstaan als verwerking van eigen processtukken. Het was zo helder! Nathalie de tekeningen, ik de teksten.

Magistraal & Zielsverbeelding VOF

Zo geschiedde. Magistraal & Zielsverbeelding VOF werd een feit. We gingen het unieke project samen aan en al snel bleken we een gouden duo. We noemen het zelf kosmisch ondernemen. Alles stroomt als vanzelf en elk volgende stapje van het project, bracht ons bij de juiste persoon die het deck naar een next-level bracht, volledig lokaal en duurzaam ontwikkeld.

Een hartdragend project én een hartverwarmend deck! Ontzettend dankbaar en bevoorrecht voel ik me dat ‘mijn’ grote droom uitkomt. De grote kroon op de droom.

De snelweg naar (meer) bewustwording, heling en groei

Als ik van tevoren wist wat er allemaal bij kwam kijken, dan had ik waarschijnlijk nog eens achter mijn oren gekrabd. Wat heb ik veel (bij)geleerd, wat hebben we gelachen, geprocest, gehuild, losgelaten en herinneringen opgehaald.

Want dit deck is óók voor ons ‘van binnen, naar buiten’. Het is de snelweg naar (meer) bewustwording, heling en groei. Iets waar wij vroeger zelf baat bij hadden kunnen hebben. Dingen lopen zoals ze lopen en hoe mooi als je van je wond(en) een wonder kan maken!

Het verhaal & visie achter het deck lees je hier: Over Magistraal & Zielsverbeelding – Kaartendeck licht en donker

Kaartendeck ‘Licht en Donker’: een persoonlijke innerlijke reis

Met heel veel trots presenteren we daarom ons kaartendeck ‘Licht en Donker’. Een box met 50 unieke kaarten die verschillende onderwerpen aansnijden en je meenemen op een persoonlijke innerlijke reis. Of zoals onze slogan luidt ‘bewegen door alle lagen heen naar (meer) bewustwording, heling en groei’.

Het deck ligt nu bij de drukker en zal eind november 2023 verschijnen op de markt. We gaan nu alvast van start met de mogelijkheid tot het PRE-ORDEREN!

Bestel hier alvast het kaartendeck.

 

Het taboe op trauma doorbreken

We hopen mede hierdoor het taboe op trauma te doorbreken. Ga zelf aan de slag met die steentjes in jouw rugzak, zodat je letterlijk lichter en gelukkig(er) door het leven kan! Er is nog veel onwetendheid over trauma en dat is jammer..

Iedereen heeft (voor)oordelen, overtuigingen, negatieve gedachten, patronen, triggers, kwetsbaarheden, onzekerheden, struggles en ze komen allemaal ergens vandaan.. Als je door de lagen heen kunt kijken en het verhaal kent achter het gedrag, dan kan er veel meer compassie ontstaan. Steek die hand uit, we walk each other home..

Heb je vragen, ben je nieuwsgierig geworden of raakt en inspireert het je? Laat het vooral weten!

Nog even geduld en een big thanks voor jullie waardevolle bijdrage & support!

Vorig bericht
Het meetbare effect van een IEMT sessie in beeld
Volgend bericht
Do the f*cking work

Meer lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan