We did it! Lancering kaartendeck licht & donker

Vorige week was de officiële lancering van ons kaartendeck Licht & Donker.

Alles start met een idee, maar waar begin je dan? Wij deden het maar ‘gewoon’ en zo begonnen we van scratch tot eindproduct!

De kunstwerken en tekeningen van Nathalie die stuk voor stuk een titel & onderwerp kregen. Daarna begon het schrijfwerk. Verschillende onderwerpen en thematieken die in een korte pakkende tekst moesten passen én waar óók nog een vraag of opdracht aan gekoppeld werd.

Voor iedereen die mij een beetje kent… ik ben van nature meer het type enthousiast en kort & bondig was daarom een leuke oefening 🙂

Maar daarmee waren we er nog niet. De kunstwerken moesten omgezet worden in beeldmateriaal door een product fotograaf. Een vormgever zou zorgen voor de gehele stijl en afstyling. Er werd een VOF opgericht, een eigen website ontwikkeld, een ISBN-code aangevraagd en allerlei andere formele administratieve rompslomp kwam erbij kijken. Want de perfectionist in ons wilde ook ‘professioneel, lange termijn & all the way’.

Leuk, even een eigen product op de markt brengen. Naast alle andere werkzaamheden en een privé leven. De ‘waar ben ik aan begonnen’ heb ik mezelf ook wel eens afgevraagd.

Het was een hele reis van ongeveer 9 maanden en we zijn inmiddels trotse ouders van ons geboren kindje! En… ik zou het zo weer doen. Sterker nog, het proeft naar méér en dit is pas het begin!

𝗞𝗔𝗔𝗥𝗧𝗘𝗡𝗗𝗘𝗖𝗞 𝗟𝗜𝗖𝗛𝗧 & 𝗗𝗢𝗡𝗞𝗘𝗥

Het kaartendeck is een luxe en prachtige box met daarin 50 unieke kaarten. De voorkant betreffen kunstwerken en op de achterkant tref je teksten met diepgaande thema’s die je meenemen op reis door jouw eigen innerlijke landschap! Ontworpen voor jong en oud, particulier of (zorg)professional, met of zonder kennis.

 

Zoek je nog een bijzonder cadeau voor de decembermaand of wil je er mee werken in de praktijk? Kijk dan zeker even op de website: www.kaartendecklichtendonker.nl

Vorig bericht
Het Disney Syndroom
Volgend bericht
Koopverslaving

Meer lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan